På dette kursus lærer du følgende..

På dette kursus lærer du at binde buketter i spiral. Mange syntes det er en svær teknik, men det hander rigtig meget om at komme rigtig fra start og så selvfølgelig at øve sig.

Du vil lære at binde 3 varianter, en luftig buket med højde på, en relativ luftig buket med mellem højde og en lav tæt buket.

Du vil også lære om at vælge de rigtige materialer til buketterne, hvilket er en forudsætning for et godt resultat. Du lærer om at sammensætte farver så din buket bliver spændende at se på. Du lærer at soignere blomster og materialer, så din buket får den optimale holdbarhed. og så vil du lære hvorfor den rigtige vase også er vigtig for det endelige resultat.

Der er meget at lære og huske på....*Ü* -men når du køber et online kursus hos mig, har du jo ubegrænset adgang til det, og kan se det igen og igen.

Jeg vil undervise dig via videoer, hvor du bla. ser med over min skulder, så du rigtig kan se hvordan det gøres. Du kan altid stille mig spørgsmål i kommentarfeltet, hvis der er noget du ønsker uddybet eller ikke helt forstår.


***** OBS! Kursets indhold er til rådighed fra tirsdag d. 7/7-2020 *****

Diskussion

0 kommentarer