Hvad lærer du på dette kursus...

Tråd er et relativt billigt materiale at arbejde med og det giver et utal af muligheder. Der findes så mange forskellige typer og jeg vil også lære dig hvordan du ret simpelt kan ændre udseende på tråden, så den passer til lige det du ønsker. I dette kursus vil jeg først lære dig 6 gode grund trådteknikker.

Der næst vil du lære hvordan du bruger teknikkerne til at lave både synlige og usynlige buketstativer, Konstruktioner med fødder så de kan stå, konstruktioner til at hænge, konstruktioner til arrangementer, konstruktioner til dekorationer, kranse underlag, lysestager og dekorative elementer til binderier. Jeg viser dig hvordan teknikkerne bruge til indendørs ting og til udendørs ting. Der er så mange muligheder og selvfølgelig giver jeg dig også mine bedste tips og tricks.

Du vil lære om hvilket værktøj der er nyttigt at have. Det rette værktøj er ofte en stor hjælp

Det bedste af det hele er, at du kan se kurset så ofte du ønsker det, du kan stoppe hvor du vil, se dele af lektioner igen. Når du har købt kurset, har du adgang for evigt.


VIGTIGT ! Du skal sørge for at du har klikket af i boksen, der giver mig lov til at sende dig mails. da det er den måde du kan få besked når der er opdateringer til dette kursus. Gå ind på din bruger konto og tjek, boksen er lige under dit navn og email adresse.

Diskussion

0 kommentarer