Lukket for tilmelding til dette års hold


Bliv Florist - uddan dig online - når du har tid


En moderne Florist uddannelse med vægt på det faglig håndværk og kreativ dygtiggørelse. Personlig sparring med din underviser og individuel udvikling hele vejen igennem.

Dette er kreativ uddannelsen inden for blomsterfaget. Det er en privat uddannelse skabt af Linda Nielsen, der har en stor viden inden for faget og har undervist herhjemme på de traditionel uddannelser samt i udlandet på internationale workshops og seminarer.

Denne uddannelse er på ingen måde en erstatning for vores gamle og traditionelle uddannelser men en moderne, tidssvarende uddannelse der lægger vægt på den faglige håndværksmæssige og kreative del. 

Uddannelsen foregår online, du kan få din undervisning når det passer dig bedst og du øver og udfører dine opgaver hjemme når det passer ind i din hverdag.

Efter endt gennemførelse vil du få et diplom som bevis på at du har gennemført uddannelsen. På beviset vil der stå hvilke opgaver du har afleveret til evaluering. Du får lært hvordan du skaber en portfolio, der viser hvad du kan.

Florist uddannelsen er for dig der vil arbejde professionelt med din kreativitet inden for blomsterfaget. Om du ønsker at arbejde inden for blomsterfaget på heltid eller deltid, som ansat eller som selvstændig, vil du få gavn af denne uddannelse. Måske bliver det endda et helt andet set-up for dig, muligheder er da nok af inden for faget.
Kreativitet, viden, effektivitet og håndværksmæssig faglig dygtighed


I dette forløb kommer du gennem både en teoretisk del og en praktisk del. Den teoretiske del får du i et trykt eksemplar og i video lektionerne får du både den teoretisk del og den praktiske del fortalt og vist, som var vi alle fysisk tilstede i et klasse lokale, til forskel er der dog at du kan gense undervisningen så ofte du ønsker, også efter endt forløb.

Hjemme øver du de praktiske opgaver og læser på teorien.

Uddannelsen klæder dig på til at kunne udføre det store dele af branchen efterspørger. Du opnår en selvsikkerhed samt værdifulde praktiske færdigheder og en god faglig basis viden. kort sagt vil du blive klædt rigtig godt på til at kunne udføre det håndværksmæssige arbejde inden for blomsterbranchen.En moderne florist uddannelse


Florist uddannelsen er en privat uddannelse, den foregår online, du får din undervisning hjemme hos dig selv. Du er i tæt kontakt med din underviser via en lukket facebook gruppe kun for dit hold. Har du brug for at korrespondere med din underviser mere en-til-en, kan det gøres via mail eller messenger. I facebook gruppen vil du også få kontakt med din med studerende og få skabt gode relationer og et netværk du vil kunne bruge i fremtiden.
Unik for denne uddannelse


Du kan “møde” ind til dine timer som det passer dig bedst, evt sideløbende med dit nuværende job, eller hvis du er in-between-jobs eller hvis du af forskellige årsager ikke har mulighed for at følge en traditionel uddannelse på fuldtid, kan dette være løsningen for dig. Efter endt forløb vil du stadig have adgang til alt undervisningsmaterialet og kan gense dette efter behov. Forestil dig der går en tid fra du bliver undervist i bryllupsbinderi og til du skal udføre en brudebuket til en kunde… så har du den store luksus at kunne se lektionerne om brudebuket igen.

Du får en værdifuld viden og indsigt i faget, med stor vægt på de vinkler som er højaktuelle idag, samt en viden og indsigt i det traditionelle binderi. En viden og indsigt du kommer til at bruge i dine opgaveløsninger samt i tiden efter endt forløb når du skal stå på egne ben.Personlig opgaveløsning, evaluering og feedback


Der lægges stor vægt på at udvikle en høj grad af personlig og kreativ opgaveløsning for den enkelte elev. Man skal som sagt kravle før man kan gå og når først man får lært at gå, vil man sikkert også begynde at både løbe og hoppe. Det jeg mener er at vi starter med nogle helt basale men nødvendige ting og bygger mere og mere så du får en åben tilgang til den kreative løsning af opgaver inden for faget. 

Undervisningen veksler mellem teori, praktiske øvelser og opgaveløsninger. Da det foregår online og du arbejder selvstændigt derhjemme, forsøger du dig helt sikket med nogle ting inden du evt spørger om hjælp. Det gør dig faglig stærk og du vil bedre kunne huske det lærte. Det er selvfølgelig altid hjælp at hente hos din underviser hvis du føler du har brug for det. Din underviser er altid kun et par taster væk.

Opgaveløsninger afleveres som billede og evt video materiale. Du vil blive vejledt i hvordan dette foregår. 

Den teoretiske del får du tilsendt i printet format, så du kan læse op på det der undervises i de forskellige lektioner. Teorimaterialet vil også kunne høres som en videolektion.Netværk og gode relationer


Det er et krav at du er med i den lukkede facebookgruppe, du kan sagen oprette en profil på facebook og kun bruge den til dette formål. Den lukkede gruppe giver dig mulighed for at netværke med de andre på holdet, som kommer fra hele landet. Her kan du skabe nogle gode relationer som du kan have stor glæde af i tiden fremover også.

Har du set Matador..?


Hvis du har set Matador, husker du nok hvordan det gik Damernes magasin….
Det er vigtigt at følge med tidens udvikling, og levere det markedet efterspørger. at tilpasse sig, være kreativ og turde udvikle sig for at kunne overleve..

Nyudviklet, opdateret og nytænkende


Florist uddannelsen er en nyudviklet, opdateret og nytænkende måde at uddanne sig på. Undervisningen foregår online, og selve undervisningsmaterialet er nyudviklet og tilpasset det, der er brug for i dag. Dermed ikke sagt at alt fra ældre tid er kasseret, bestemt ikke, det er jo naturen der har skabt basis for vores teori, men den er omrokeret lidt i prioriteter, så uddannelsen bliver tidssvarende.

Efter endt forløb har du mulighed for at tage forskellige overbygning hvor du kan få lært endnu mere om eks bryllupsbinderi, begravelsesbinderi mm.

Noget af det vi kommer igennem på dette forløb er:


Buket typer - Bårebuket - Kranse - dekorationer - Brudebuket - Årstidens binderi - Varebehandling - Opbevaring - Prissætning - Binderi terori - Design principper - Design elementer - Værktøj og hjælpemidler - Binderiartikler - Tekniske løsninger - Den kreative tilgang - Stilarter - Blomsterlære - Plantelære - Indpakning og transport - Brugen af SOME - Fotografering - Stilleben - Signaturbinderi - og en hel del mere

Måske spørger du : “Er denne uddannelse noget for mig ?”


Hvis du kan genkende dig selv i en eller flere af nedenstående punkterr, er denne nutidige Florist uddannelse helt sikkert et godt valg for dig


  • Jeg ønsker at arbejde mere med min kreativitet og passion for blomsterfaget


  • jeg vil gerne leve af mine kreative evner og passion for blomsterfaget, på fuldtid, på deltid eller et supplement til en ekstra indtægt til mit nuværende arbejde.


  • Jeg er klar til at gøre en målrette indsats


  • Jeg er in-betwen-jobs og vil gerne stå stærkere i jobansøgninger med disse efterspurgte kompetencer


  • jeg overvejer at skifte branche men gar ikke tid/råd eller mulighed for at tagen den traditionelle uddannelse der kræver jeg skal gøre det på fuldtid.


  • Jeg er klar til at gøre denne investering i min fremtid

Lad mig lige opsummere…


Florist uddannelsen foregår på online basis. den er baseret på Linda Nielsens mange års erfaring fra undervisning i dette fag, samt den tætte kontakt med branchen og indblik i hvad der sker i branchen. Florist uddannelsen er et resultat af af de kompetencer der efterspørges i dag , kombineret med en stor viden og erfaring inden for faget. Du opnår en selvsikkerhed, og en evne til at arbejde kreativt inden for faget. Efter endt uddannelse har du stadig adgang til al undervisningsmaterialet og du vil få tilbudt overbyggende moduler til en nedsat pris.

Har det stadig din interesse ?


Så vil du sikret gerne vide hvor lang tid uddannelsen tager… florist uddannelsen forløber over 8 måneder med start 1. februar 2022 og slutter 30. november 2022. I juni og juli er der ferie fra undervisningen. Det lange forløb gør at du får tid til at få al den viden du modtager får tid til at sætte sig, og du har tid til at øve.

Du vil sikkert også gerne vide hvad uddannelsen koster…


Florist uddannelsen koster 19.800,- som er selvbetalt, altså intet offentligt tilskud. Betalingen kan dele i flere rater. Er du tilknyttet et jobcenter har du måske en mulighed for at de vil give dig dette forløb hvis du vil ind i blomsterbranchen. Tal med dit jobcenter om de kan bevilge dig denne uddannelse. En mulighed kunne være et praktikforløb i en butik hvor du sideløbende tager denne uddannelse. Er dette en løsning for dig, bedes jobcentret kontakte mig på mail : [email protected] inden køb


I den samlede pris er online undervisnings materialet der ligger tilgængeligt på www.binderi-online.dk's undervisnings platform. Du får evaluering og feedback på dine afleveringsopgaver. Sparring med din underviser i det omfang du måtte have behov for det. Diverse binderi artikler, værktøj som blomstersaks, kniv, limpistol, tråd saks og en mappe med selve teorimaterialet, specielt tilpasset dette forløb, samt en notesbog der vil blive guld værd for dig med dine notater. Dette modtager du umiddelbart efter vi starter 1. februar 2022.

Du skal påregne et beløb til de botaniske materialer, hvor meget afhænger af hvor flittigt du øver. Vi udnytter årstidens materialer, så meget kan høstes i en have eller i naturen, idet omfang det er tilladt.
Begrænsede antal pladser


Som langt de fleste uddannelser, har online Florist uddannelsen også et begrænset antal pladser hvert år. Snup sin plads allerede nu. Du kan dele betalingen op i rater - jo før du tilmelder dig jo flere rater kan du opdele betalingen i.


Se hvad nogle fra dette års hold siger om forløbet


Lise-Lotte skriver:

Tak for et spændende og lærerigt kursusforløb.

Det har været spændende at modtage de forskellige nye opgaver, og jeg har elsket at følge dine videoer. Det bliver helt sikkert også et tomrum for mig ikke jævnligt at modtage nye spændende og lærerige videoer og jeg har i forløbet med glæde genset dine videoer flere gange. Du er super god til at formidle din viden og dygtighed videre, på en grundig og struktureret måde 😊så alle kan være med 😊. Jeg har også nydt at deltage i de udfordrende challenges og fået bekræftet at jeg har det godt med at blive udfordret. Det starter med en nagende angst for ikke at kunne løse opgaven men ender med, at man er dobbelt så stolt, når man er i mål.

Det er helt sikkert, at jeg vil gense dine videoer flere gange både som inspiration og som repetition.

Jeg kan anbefale dette online kursusforløb, da det er så dejligt fleksibelt at kunne gå til og fra undervisningen, som det passer ind i ens hverdag. Nogle dage kan man planlægge flere lektioner og andre dage en enkelt lektion.

Der er tid til at øve sig og tænke over næste opgave. Et passende antal opgaver med lidt krydderi af et par valgfrie og udfordrende challenges undervejs. Jeg vil helt klart anbefale at deltage i disse challenge udover de obligatoriske opgaver, da de rykker godt op i kreativiteten og udfordrer den sædvanlige måde at tilgå et binderi på. 

Det er helt klart også en fordel at man selv har styring over de forskellige forstyrrende elementer, der kan være ved et fysisk kursus. Det kan være et mindre irrelevant emne eller en kursist, der har mere behov for hjælp og spørgsmål end øvrige kursister. Man kan scrolle videre og ignorere informationer, man ikke føler er aktuelle for netop en selv og skal derfor ikke forholde sig til eller bruge unødig tid på disse.


Helle skriver:

Det har været et super inspirerende og lærerigt forløb. Det har passet mig rigtig godt godt med online undervisning, så jeg har kunnet passe mit arbejde ved siden af. Linda er rigtig god til at kommentere og evaluere de binderier der bliver lagt op fra kursisterne - og så er hun også en fantastisk underviser. De bedste anbefalinger fra mig.


Kristina skriver:

Online Floristuddannelse har gjort det muligt for mig, at tage en uddannelse inden for blomsterfaget, da jeg har et fuldtidsjob.

Fordelene ved online forløbet har været, at jeg har kunnet se undervisningsvideoerne flere gange inden opgaverne skulle øves.

Vi er blevet præsenteret for en masse teknikker og binderier og har haft frihed til at vælge egen stil og materialer.

Den lukkede Facebook gruppe har givet os mulighed for at inspirere hinanden, men også der, vi har kunnet stille spørgsmål til Linda.

Floristuddannelsen får mine varmeste anbefalinger.


Bente skriver:

Jeg vil på det største anbefale online florist uddannelsen v/ Linda Nielsen.

Teori og undervisning via nettet er super. Linda er super skarp til, at evaluere de opgaver som vi har afleveret i form af foto. Og så får man tilsendt forskelligt materiale/ redskaber i mindre portioner. Linda giver gode råd til indkøb og hvis man går i stå i en opgave, så er hun hurtig til at hjælpe.


Kate skriver:

Der er åbenlyse fordele ved at tage en uddannelse online. Udover at man kan logge på og se lektionerne, når man har tid og overskud, kan man gense dem lige så tit, man har behov for det. Man behøver aldrig at tænke, hvordan en særlig buket eller dekoration skulle laves. Man behøver heller ikke være bange for at række hånden op for at få gentaget en pointe, for man kan bare spole tilbage, og så er man med igen. 

For mig er der især to ting i forløbet, der har gjort en forskel i mit liv med blomster. Den ene er det, man på moderne dansk kalder ’skills’. Altså en masse forskellige teknikker, som man stille og roligt får ind under huden og kan bruge på tværs af binderier. Som eksempel kan jeg nævne trådteknikken fra en af uddannelsens lektioner, som jeg nu anvender i buketter og dekorationer. Det giver den fantastisk fornemmelse at kunne skabe noget selv, fx en lysholder, som passer præcis til ens binderi i størrelse og udtryk.

Den anden ting er kreativ selvtillid. Linda har en formidabel evne til at stille opgaver, som rykker ved ens kreativitet. Derudover er hun god til at give tilbagemeldinger, som får ens selvtillid, skabertrang og tro på egne evner til at vokse. Hendes kritik er altid konstruktiv, og på trods af at vi fysisk befinder os forskellige steder, er hun nærværende. Nogle gange føles det, som om hun har stået og kigget en over skulderen. Så det er med ægte oprigtighed, at jeg gerne vil sige: Kære Linda, du og uddannelsen har gjort en forskel for mig, min faglige selvforståelse og min fremtid med blomster.Hej, jeg er Linda


Det er mig der er din underviser gennem denne uddannelse. Jeg er vild med at dele min viden og passion for dette fag med alle der har interessen og lysten til at lære mere.


Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail

kont[email protected]


Glæder mig til vi ses...online *Ü*