Her er et online kursus, hvor du lærer at binde i spiral

i løbet af ganske kort tid
Du er måske ikke helt dus med at binde i spiral, men vil meget gerne lære det.

Med dette kursus får du, med min metode, lært at binde spiral på en særdeles nem måde og du vil få det lært i løbet af ganske kort tid.

Jeg viser dig min metode, som har hjulpet rigtig mange med at få lært at binde i spiral på ganske kort tid. Følger du mine anvisning, vil du i løbet af en lille uges tid være i stand til at binde i spiral.

Jo før du begynder, jo før kan du binde de flotteste buketter af havens og naturens smukke blomster.

Dette er et ikke "engangs" kursus som fysiske kurser er, med dette online kursus, kan du se det igen og igen, hvis du på et tidspunkt får brug for en opfrisker.


Dette kursus indeholder følgende videoer:


  Lær at binde i spiral
Tilgængelig om dage
dage efter du tilmelder dig
I dette kursus viser jeg dig også hvordan denne skønne grøftekants buket bindesNår du bliver dus med spiral teknikken, kan du gå videre til at binde en skøn buket af grøftekantens blomster.

Du vil i videoen se hvordan jeg binder den i et normalt tempo. Du vil kunne se hvordan mine fingre arbejder uden jeg hele tiden ser hvad de laver - det kommer dine også til 😉

Her er Linda, hun er din underviser på dette kursusLinda Nielsen er stifter af landets største online læringsportal inden for blomsterbinderi. Hun har en årelang ekspertise inden for faget i nærmest alle dets facetter.

Undervisning både fysisk såvel som online, nationalt som internationalt er blevet hendes spidskompetance.

Du er garanteret en yderst kompetent underviser, der forstår at formidle sin viden til dig på en forståelig, medrivende og spændende måde. Om du er ny i faget, gammel i gårde, lever af det eller gør det i din fritid, alle kan lære mere fra Linda.

Hun ved hvilken glæde det at skabe noget med blomster giver, og deler den gerne med dig.


Du får dette kursus til en formidabel lav pris..!