Naturens materialer er noget af det skønneste, ikke mindst ved juletid.

Dette års Julebinderi Bootcamp er toppet med mange videoer, der viser og guider dig gennen de mange binderier. Du får også adgang til en pdf guide med bla. materialelister, der kan downloades og evt printes. Videoerne kan du som altid gense så ofte du har brug for det, det er ikke nemt at huske alt når du får så meget viden på et kursus.

Du får lært masser af gode teknikker, nogle med mange år på bagen fordi de simpelthen er de bedste og bare fungerer, andre er nye og interessante, ikke blot til vores julebinderier, men også til andre binderier.

Naturens materialer spiller hovedrollen i nærmest alle binderierne og de kan nemt tilpasses så de passer ind i de farver du ønsker for julen 2021.

Et modul med kranse

  • en krans der kan hænge på døren eller væggen
  • en krans, der kan ligge på et bord, evt som adventskrans
  • en krans der kan hænge fra loftet som adventskrans.

Et modul med juledekorationer

  • en adventsdekoration
  • en juledekoration med lys
  • en dekoration der byder velkommen ved trappen

Et modul med buketter

  • en elegant buket
  • en evighedsbuket
  • en hyggelig værtindebuket

Se længere nede hvornår de enkelte moduler åbnes.

På nettet er der masser af bud på julens trend farver og de er lidt forskellige alt efter hvem der præsentere dem. For mig er det vigtigt at du vælger hvad du kan lide og hvad du måske har i forvejen, som du ønsker at bruge. Har du lyst til at afprøve nogle andre farvekombinationer end du normalt bruger til jul, er det blot at kaste sig ud i det. Det er nok at vælge mellem og julen slutter jo på et tidspunkt 😉

I en pdf guiden vil jeg præsenterer dig for nogle forskellige farvekombinationer, kølige og stilfulde, varme og gyldne, de traditionsrige og velkendte, og en mere utraditionel men spændende kombination. Pdf guiden vil kommer med modul 2

Dette kursus kan kun købes i en begrænset periode.


I år har du også mulighed for at købe den evig aktuelle blomsterdesign bog "It's the Most Wonderful Time of the Year" til en meget fordelagtig pris, hvis du køber den sammen med Julebinderi Bootcampen. Bogen indeholder masser af inspiration til skønne julebinderier og et afsnit i bogen viser hvordan teknikkerne, der er brugt til bogens modeller udføres. Bogen er jeg forfatter til sammen med min gode veninde og kollega Glennie Thiel. Køber du også bogen, sendes den straks efter dit køb.

3 moduler - 9 binderier


linda nielsen

Hej, mit navn er LindaJeg er din underviser på dette kursus. Mit værksted ligger i den hyggelige landsby Vellerup, nær Isefjorden og skoven.

Den skønne natur som omgiver os, er ofte her jeg henter min inspiration. Naturens materialer er noget af det bedste jeg ved. Jeg glæder mig til at dele dette års udgave af Julebinderi Bootcamp med dig.


Vi ses, online *Ü*

Vælg om du kun ønsker Julebinderi Bootcamp eller om du vil købe den evig aktuelle blomsterdesign bog "It's the Most Wonderful Time of the Year" med også


548 kr.

Betaling for Julebinderi bootcamp 2021

Sælges kun i begrænset periode

For 3. gang gentager vi succesen med en Julebinderi Bootcamp. du kan gense alle videoer så ofte du ønsker. Snup en plads mens tid er. Når salget lukkes åben det ikke igen.

698 kr.

Betaling for Julebinderi Bootcamp og blomsterdesign bog

Sælges i begrænset periode

Her kan du sammen med Julebinderi Bootcamp købe blomsterdesign bogen "It's the Most Wonderful Time of the Year" til en særdeles fordelagtig pris. Prisen er inklusiv forsendelse af bogen. Bogen sendes straks efter købet.

Dette tilbud gælder i en begrænset periode

OBS ! Du får en mail når bogen er klar til afhentning nærmeste pakkeshop.